Poleg ponudb za Gran Canario, Tenerifo, Lanzarote in Fuerteventuro, ki so na spletni strani, imamo veliko dodatnih ponudb z odhodom letala iz Benetk in Bologne ki vam jih lahko ponudimo. Sporočite nam željeni datum,  število  dni,  oseb in cenovni okvir na rezervirajpocitnice@gmail.com

T

Tenerife- najugodnejse ponudbe

Sol Tenerife ****
4*, Playa de Las americas
7 dni, polpenzion

H10 costa Adeje Plaace ****
4*, Costa Adeje
7 dni, polpenzion

Labranda ****
4*, Costa Adeje
7 dni, all inclusive

Interpalace Hotel ***
3*, Puerte de la Crues
7 dni, polpenzion

Tenerife
Gran Canaria
3*, Gran Canaria, Gran CanariaHotel Beverly Park
7 dni, polpenzion
Tenerife
4*, Tenerife, Best Jacaranda hotel
7 dni, polpenzion
Tenerife
3*, Tenerife, Neptuno Costa Adeje
7 dni, najem
Gran Canaria
3*, Gran Canaria, Cay beach bungalovs
7 dni, najem

Tenerife so Kanarski otoki in boste nad obiskom tega otoka zagotovo navdušeni. Pripravili smo najugodnejšo ponudbo počitnice v hotelih in apartmajih na Tenerifi in Gran Canariji. Preverite našo najcenejši first minute ponudbo in last minute ponudbo z odhodi iz slovenskih in bližnjih letališč za: Tenerife,  Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote. Predlagamo vam odhod iz Benetk, Graza, Dunaja, Munchna ali Milana. Prepričani smo, da boste z nami preživeli čudovite počitnice na Tenerifi. 

 

Nasveti za čim lepše počitnice na Tenerifi:

1. Primeren čas za obisk Tenerife je celo leto, saj so temperature vse mesece med 20 in 28 stopinjami. Tenerife vas bodo očarale s svojo raznolikostjo, rastjem in prijaznostjo domačinov.

2. Predlagamo, da si rentacar rezervirate pred prihodom na destiancijo in ga prevzamete na letališču na Tenerifa jug in ga tudi vrnete na letališču, saj je to najceneje. Od letališča do kraja Golf de Sura je 5 km, do Playa de las Americas, Costa Adeje ali Los Cristianos je cca. 20 km in boste brez težav tudi sami našli. Do Puerte de la Cruses je cca.110 km.

3. Najcenejši ponudnik za rentacar, ki je obenem zelo zanesljiv: http://www.autoreisen.es/ingles/tenerife_car_hire.php Za plačilo rentacarja na licu mesta morate obvezno imeti s kreditno kartico in vozniško dovoljenje. Cena za avto npr. Citroen Picasso  je cca 100 eur. Dodatnih zavarovanj in stroškov ni. 

4. Obvezno pojdite v Loro Park: http://www.loroparque.com/index.php/en/ To ni živalski vrt kot ga mi poznamo, ampak si po urah sledijo predstave: ork, morskih levov, delfinov,... Iz juga otoka do Loro Parka je dobro uro vožnje po avtocesti. Vstopnina znaša 34 eur za odrasle. 
5. Ko boste obiskali sever otoka vam priporočamo, da v Puerto de la Cruzu obiščete botanični vrt: http://www.botanicalgardenphotography.com/tenerife-botanic-garden.html

6. Zelo lep je nacionalni park oziroma vulkan Pico el Teide. https://www.volcanoteide.com/en/national_park Dostopna cesta je nova in široka in ima veliko postankov ob cesti za slikanje. Dvignete se z avtom do 2.300 m, kjer je veliko možnosti za sprehode.  Do 200 m pod vrhom pelje gondola. Če želite čisto na vrh potrebujete dovoljenje nacionalnega parka za katerega zaprosite preko spletne strani nacionalnega parka cca. 2 meseca pred odhodom: https://www.reservasparquesnacionales.es/real/ParquesNac/usu/html/inicio-reserva-oapn.aspx?cen=2&act=%201
7. Imejte s sabo jakno, saj se na izletih vreme hitro spremeni in bo npr. pri hotelu 27 stopinj, na severu pa 10 stopinj. 
8. Sprehanjanje po mestih je varno. Za turiste je lepo poskrbljeno. Okolica je urejena.
9. V Costa Adeje je lep vodni Siam park http://www.siampark.net/index.php/en/

© ors