Vse objekte z odhodom iz avstrijskih in nemških letališč, vam lahko ponudimo tudi  z odhodom letala iz Benetk, Ljubljane in Zagreba. Sporočite nam željeni datum, število dni, oseb in cenovni okvir na rezervirajpocitnice@gmail.com in poslali vam bomo ponudbo.   

Najbolj priljubljeni hoteli

Be live hotel iz Ljubljane *****
5*, Playa Bavaro
7 dni, all inclusive

Vista Sol hotel iz Ljubljane ****
4*, Punta Cana
7 dni, all inclusive

Be live iz Munchna *****
5*, Playa Bavaro
7 dni, all inclusive

Bahia Turquesa iz Dunaja *****
5*, Playa Bavaro
7 dni, all incluisve

Vista Sol hotel iz Munchna ****
4*, Punta Cana
7 dni, all inclusive

Dominikanska republika

 V Dominikanski republiki smo vam pripravili ponudbe v hotelih s štirimi in petimi zvezdicami v Punta Cani in okolici, Santa Domingu in okolici , polotoku Samani in Puerto Plati in okolici,  kjer si lahko privoščite mirne in sproščujoče počitnice. V Dominikansko republiko  lahko poletite iz Ljubljane, Dunaja, Munchna, Benetk in Milana.

Najlepše karibske plaže so zagotovo v predelu Punta Cane, kjer lahko uživate v čudovitih karibskih plažah in all inclusive ponudbi. Večino hotelov vsako leto obiščemo in preverimo njihovo ponudbo, zato vam znamo dobro svetovati kateri hotel je najbolj primeren za vas.


Primeren čas za obiska Dominikanske republike je celo leto saj so padavine enakomerno razporejene čez vse leto. Najbolj suho obdobje je med decembrom in majem. Hrana v hotelih je prilagojena evropskemu okusu, obenem vas bodo navdušili karibski koktajli in sveže sadje in zelenjava.


V hotelskih resortih se lahko ukvarjate z različnimi športi saj ima večina hotelov možnost jadranja, srfanja, igranja odbojke na mivki,... Izven resortov priporočamo izlet na otok Saona ali polotok Samana ali pa plavanje z delfini.