Vse objekte, ki iz te spletne strani z odhodom iz avstrijskih in nemških letališč, vam lahko ponudimo tudi  z odhodom letala iz Benetk in Ljubljane. Sporočite nam željeni datum, število dni, oseb in cenovni okvir na rezervirajpocitnice@gmail.com

 DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Posebne znižane ponudbe

Playa Bavaro *****
5*, Be live hotel
7 dni, all inclusive

Punta Cana ****
4*, Vista sol hotel
8 dni, all inclusive

Playa Bavaro *****
5*, Natura Park beach hotel
7 dni, all inclusive

Punta Cana ***
3*, Dominican Bay hotel
7 dni, all inclusive

Playa Bavaro ****
4*, IFA Villas Bavaro hotel
7 dni, all incluisve

Dominikansa republika - Karibi, počitnice, first minute, last minute, hoteli, apartmaji

 V Dominikanski republiki smo vam pripravili ponudbe v hotelih s štirimi in petimi zvezdicami v Punta Cani in okolici, Santa Domingu in okolici , polotoku Samani in Puerto Plati in okolici,  kjer si lahko privoščite mirne in sproščujoče počitnice. V Dominikansko republiko  lahko poletite iz Ljubljane, Dunaja, Munchna, Benetk in Milana.

Najlepše karibske plaže so zagotovo v predelu Punta Cane, kjer lahko uživate v čudovitih karibskih plažah in all inclusive ponudbi. Večino hotelov vsako leto obiščemo in preverimo njihovo ponudbo, zato vam znamo dobro svetovati kateri hotel je najbolj primeren za vas.


Primeren čas za obiska Dominikanske republike je celo leto saj so padavine enakomerno razporejene čez vse leto. Najbolj suho obdobje je med decembrom in majem. Hrana v hotelih je prilagojena evropskemu okusu, obenem vas bodo navdušili karibski koktajli in sveže sadje in zelenjava.


V hotelskih resortih se lahko ukvarjate z različnimi športi saj ima večina hotelov možnost jadranja, srfanja, igranja odbojke na mivki,... Izven resortov priporočamo izlet na otok Saona ali polotok Samana ali pa plavanje z delfini.


© ors