Za odhode iz letališča Ljubljana je v ceno vključeno parkiranje  za vse, ki rezervirate do 1.7., za odhode do 31.12. Parkirišče je oddaljeno od letališča največ 10 minut. Prevoz od parkirišča do letališča in nazaj je vključeno v ceno. Vključen je en avtomobil na rezervacijo in ga je potrebno potrditi ob rezervaciji paketa. 

Najbolj priljubljeni hoteli

Bahia La Romana iz Ljubljane *****
5*, La Romana
7 dni, all inclusive

Vista Sol hotel iz Munchna ****
4*, Punta Cana
7 dni, all inclusive

Natura Park iz Ljubljane ****
4*, Playa Bavaro
7 dni, all inclusive

Vista Sol iz Ljubljane ****
4*, Playa Bavaro
7 dni, all incluisve

Bahia Bavaro iz Munchna *****
5*, Punta Cana
7 dni, all inclusive

Vista Sol 4*
4*, Vista Sol 4*, Playa Punta Cana
7 dni, all inclusive
Viva Wyndham 4*
4*, Viva Wyndham 4*, Bayahibe
7 dni, all inclusive
Grand Bahia Bavaro 5*
5*, Grand Bahia Bavaro 5*, Playa de Arena
7 dni, all inclusive
Iberostar Pun. Cana 5*
5*, Iberostar Pun. Cana 5*, Playa Bavaro
7 dni, all inclusive
Be Live Canoa 4*

 

Dominikanska republika


                                                                                                                                                                                                                                                              Večino hotelov v Dominikanski republiki vsako leto obiščemo in preverimo njihovo ponudbo, zato vam znamo dobro svetovati kateri hotel je najbolj primeren za vas. V Dominikanski republiki imamo v ponudbi preko 150 hotelov. Vendar niso vsi hoteli iste kategorije primerljivi, saj so nekateri prenovljeni, drugi pa niso ali pa so samo delno prenovljeni. Prav tako niso vse lokacije hotelov iste in mnogokrat cenejša ponudba ni najboljša ponudba.  Hoteli se razlikuje tudi kako močno piha veter v različnih letnih časih. Zato predlagamo, da nas kontaktirate na  rezervirajpocitnice@gmail.com, da vam svetujemo kateri hotel je najbolj primeren za vas.


V Dominikanski republiki smo vam pripravili ponudbe v hotelih s štirimi in petimi zvezdicami v Punta Cani in okolici,  Bayahibe in La Romana, Santa Domingu in okolici , polotoku Samani in Puerto Plati in okolici,  kjer si lahko privoščite mirne in sproščujoče počitnice. V Dominikansko republiko  lahko poletite iz Ljubljane, Dunaja, Munchna, Benetk in Milana.


Najlepše karibske plaže so zagotovo Bayahibe in La Romana, kjer lahko uživate v čudovitih karibskih plažah in all inclusive ponudbi. Do tega predela je dobro uro transferja z avtobusom iz letališča Punta Cana.   


Najboljši hoteli kategorije petih zvezdic se nahajajo v predelu Punta Cani in okolici.


 


                                                                                                                                                                                                                                                            Primeren čas za obiska Dominikanske republike je čez celo leto saj so padavine enakomerno razporejene čez vse leto. Obdobje med decembrom in junijem je hladnejše saj so temperature okoli 30 stopinj, poletje je bolj vroče s temperaturami okoli 35 stopinj. Januarja in februarja lahko piha v predelu Punta Cane. Hrana v hotelih je prilagojena evropskemu okusu, obenem vas bodo navdušili karibski koktajli in sveže sadje in zelenjava.


Izven resortov priporočamo izlet na otok Saona, kjer boste lahko snorkljali in se kopali ob čudoviti plaži, na polotok Samana in plavanje z delfini.