Rezervirajte v oktobru in privarčujte do 30 % za počitnice v Egiptu (Hurgadi), za odhode ob nedeljah iz Ljubljane od 18.11. do 23.12. Sporočite nam željeni datum, število dni, oseb in cenovni okvir na rezervirajpocitnice@gmail.com in poslali vam bomo ponudbo.

Najbolj priljubljeni hoteli

Grand Makadi *****
5*, Hurgada
7 dni, all inclusive

Grand ****
4*, Hurgada
7 dni, all inclusive

Amc Royal *****
5*, Hurgada
7 dni, all inclusive

Siva port *****
5*, Marsalam
7 dni, all inclusive

Titanic Beach *****
5*, Hurgada
7 dni, all inclusive

Egipt-Hurgada
5*, Egipt-Hurgada, Grand resort
7 dni, all inclusive
Egipt-Hurgada
Egipt-Hurgada
5*, Egipt-Hurgada, Sunrise Makadi
7 dni, all inclusive
Marsa Alam
5*, Marsa Alam, Siva Ghalib
7 dni, vse vključeno
Egipt- Hurgada
5*, Egipt- Hurgada, Grand Makady
7 dni, vse vključeno

Egipt- počitnice iz Brnika in bližnjih letališča


V turistični agenciji Odisej imamo na enem mestu zbrano ponudbo za Egipt z odhodom letala iz Brnika, Graza, Dunaja ali Munchna.


V med nobembrom in aprilom lahko poletite iz letališča Brnika v Hurgado vsako soboto in nedeljo.  Vsak petek in nedeljo je let iz Graza v Hurgado.

V Hurgado vabimo vse tiste, ki radi počitnikujete ob peščeni plaži. Če pa ste vljubitelji koralnih bregenom vam predlagamo predel Hurgade, ki le te ima Makady Bay. Še posebaj bogato vodno življenje in lepi koralni grebeni so v Sharm el Sheiku.

Pri odhodih iz Ljubljane vam v Egiptu na letališču pričaka slovensko govoreči prestavnik/predstavnica, ki vam je na voljo več čas vašega bivanja v Egiptu. V vse naše ponudbe  je vključen prevoz od letališča do hotela in nazaj. Če potujete iz tujih letališč vam je na voljo angleško govorečni predstavnik na destinaciji.

V naši ponudbi imamo vse hotele od 3* do luksuznih 5* vseh slovenskih in tujih organizatorjev potovanj. Vsi hoteli imajo all inlusive ponudbo. Egipt priporočamo tako potnikom, ki želijo uživati v all inclusive ponudbi, kot družinam saj ima veliko hotelov vodne parke in odlične bazene.

 

Če bivate v Hurgadi vas vabimo na naslednje izlete:
Kairo: 87€ (otroci 2-12 let 44€)
Luxor: 85€ (otroci 2-12 let 43€)
Izlet z ladjico (snorklanje): 25€ (otroci 2-12 let 12€)
Sahara park (puščavska avantura): 45€ (otroci 2-12 let 23€)
City tour Hurgada: 38€ (otroci 2-12 let 22€)


Če bivate v Sharm el Sheikhu vas vabimo na naslednje izlete:
Ogled mesta: 9
Ras Mohamed: snorklanje: 35
Orientalski večer - večerja v puščavi, jahanje kamel, program s trebušnim plesom: 25
 

Za državljane Slovenije je za vstop v Egipt potreben še vsaj 6 mesecev veljavni potni list. Tudi otroci morajo imeti svoj potni list.


Vizum je obvezen za področje Hurgade. Pri nekaterih organizatorjih potovanj se vizum v višini 30 eur plača ob rezervaciji potovanj, pri drugih se plača 28 eur na licu mesta.  Za Sharm el Sheikh vizum ni potreben,

Uradna valuta je Egiptovski funt - EGP; 1 EGP = 100 piastrov; 1 EUR je približno 20,1 EGP. Tujo valuto lahko menjate že kar na letališču, v hotelu ali banki. Nekatere kreditne kartice sprejemajo v hotelih, boljših restavracijah in večjih trgovinah. Svetujemo, da preostale funte pred povratkom v Slovenijo zamenjate v Egiptu, ker jih v Sloveniji ne odkupujejo.