Vse objekte, ki imajo let iz avstrijskih in nemških letališč, vam lahko ponudimo z odhodom letala iz Benetk, Bologne in Bergama. Sporočite nam željeni datum, število dni, oseb, cenovni okvir na rezervirajpocitnice@gmail.com in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo.

T  GRČIJA

Grčija - Last minute

Zakintos ***
3*, Sudiji Jenny
7 dni, najem

Rodos ****
4*, Labranda Blue bay
14 dni, all inclusive

Lefkas ***
3*, Santa Marina
7 dni, polpenzion

Karpathos ***
3*, Blu Bahari
7 dni, najem

Samos ***
3*, Mykali
7 dni, zajtrk

Otok Lefkas
Otok Santorini
Otok Kreta

Počitnice Grčija so najboljša izbira za poletje 2018.  Grčija je odlična destinacija za preživljanje počitnic. Z odhodom letala iz letališča Ljubljana lahko obiščete otok Krf, Zakintos, Kefalonija, Lefkas, Rodos, Kreta, Santorini, Karpatos, Samos, Kos. Zaradi odlične ponudbe hotelov, zanimive kulinarične ponudbe, prekrasnih plaž ter bogate kulturne dediščine vas bo Grčija zagotovo očarala. Na naši spletni strani najdete popolno ponudbo počitnic v Grčiji in na grških otokih z odhodi leta iz Ljubljane, Graz, Munchen, Dunaj, Benetke.


Last minute ponudbe z letalskim prevozom za poletje 2018: Grčija z last minute počitnicami RodosKretaKos,  SamosLefkas,  ZakintosKefalonijaSantorini, Halkidiki,  Lefkada, LezbosKarpatosKalymnosKrf,  LerosMilos , Naxos,  Mikonos,   PorosSkiatos,  SkopelosThasos,  Paros.