Vse objekte z odhodom iz avstrijskih in nemških letališč, vam lahko ponudimo tudi  z odhodom letala iz Benetk, Ljubljane in Zagreba. Sporočite nam željeni datum, število dni, oseb na rezervirajpocitnice@gmail.com in poslali vam bomo ponudbo.

Najbolj priljubljeni hoteli

La peninsula ****
4*, Blue Bay
7 dni, all inclusive

Le Meridien ****
4*, Pointe aux Piments
8 dni, all inclusive

La Palmiste ***
3*, Trou aux Biches
7 dni, polpenzion

Ocean beach ***
3*, Grand Baie
7 dni, polpenzion

Ravenala Attitude ****
4*, Balaclava
7 dni, polpenzion

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                           Mauritius

  

Za Mauritius imamo v ponudbi vse hotele od treh do petih zvezdicami, kjer si lahko privoščite mirne in sproščujoče počitnice. Na Mauritius lahko poletite iz Ljubljane, Zagreba, Dunaja, Munchna in Benetk. Najlepše plaže so zagotovo na zahodni in južni obali Mauritiusa. Večino hotelov vsako leto obiščemo in preverimo njihovo ponudbo, zato vam znamo dobro svetovati kateri hotel je najbolj primeren za vas.


Primeren čas za obiska Mauritiusa je celo leto saj so padavine enakomerno razporejene čez vse leto. Najbolj suho obdobje je med majem in decembrom. Od decembra do maja so pa temperature nižje kot poleti, vendar je še vedno dovolj toplo za kopanje in raziskovanje otoka. Hrana v hotelih je prilagojena evropskemu okusu, obenem vas bodo navdušili karibski koktajli in sveže sadje in zelenjava. Storitev v hotelih je lahko nočitev z zajtrkom, polpenzion ali all inclusive.

Celjenja in viza ni potrebna. Potreben je potni list, ki je veljaven še vsa 6 mesecev.