Vse objekte z odhodom iz avstrijskih in nemških letališč, vam lahko ponudimo tudi  z odhodom letala iz Benetk, Ljubljane in Zagreba. Sporočite nam željeni datum, število dni, oseb in cenovni okvir na rezervirajpocitnice@gmail.com in poslali vam bomo ponudbo. 

Najbolj priljubljeni hoteli

Potovanje po Šri Lanki ***
3*, Šri lanka
8 dni, polpenzion

Tangerine Beach ****
4*, Kalutara
8 dni, all inclusive

Goldi Sands ****
4*, Negombo
7 dni, polpenzion

Turyaa Kalutara ****
4*, Kalutara
7 dni, all inclusive

Avani Kalutara ****
4*, Kalutara
7 dni, all inclusive

 

                                                                                                                                                                                                                                                           Srilanka

 

Juzno od Indije se nahaja Šrilanka. Navdušila nas bo z nasadi čajevca, budističnimi pagodami in lepimi peščenimi plažami. Za Sri lanko imamo v ponudbi počitnice v hotelih in krožna potovanja. Na Sri lanko lahko poletite iz Ljubljane, Zagreba, Dunaja, Munchna in Benetk. Najlepše plaže so zagotovo na zahodni obali. Še posebaj bi priporočili hotele v krajih Negombo, Kalutara,  Beruwala. Večino hotelov vsako leto obiščemo in preverimo njihovo ponudbo, zato vam znamo dobro svetovati kateri hotel je najbolj primeren za vas. V ponudbi imamo samo počitnice na obali in lahko na destinaciji sami doplačate za izlete v notranjost otoka ali pa vam ponudimo potovanje po Sri lanki od 4 do 7 dni in po želji še nekaj dni na obali.


Najbolj primeren čas za obiska Sri lanke je od oktobra do maja. Hrana v hotelih je prilagojena evropskemu okusu. Storitev v hotelih je lahko nočitev z zajtrkom, polpenzion ali all inclusive.

Viza za vstop na Sri Lanko je potrebna  in vam jo mi uredimo. Potreben je potni list, ki je veljaven še vsaj 6 mesecev.