Za odhode med septembrom in marcem imamo do 30 % popusta za pakete iz Benetk/Trevisa na Tenerifo, Gran Canario in Lanzarote. Pošljite nam datum odhoda, število oseb in željeno kvaliteto namestitve na rezervirajpocitnice@gmail.com in poslali vam bomo ponudbo.

T

Tenerife- najugodnejse ponudbe

Sol Tenerife ****
4*, Playa de Las americas
7 dni, polpenzion

H10 costa Adeje Plaace ****
4*, Costa Adeje
7 dni, polpenzion

Casablanca ***
3*, Puerto de la Crues
7 dni, najem

Interpalace Hotel ***
3*, Puerte de la Crues
7 dni, polpenzion

Tenerife
3*, Tenerife, Gema Aqamarina
7 dni, polpenzion
Gran Canaria
3*, Gran Canaria, Karina apartmaji
7 dni, nocitev
Tenerife
4*, Tenerife, Best Jacaranda hotel
7 dni, polpenzion
Gran Canaria
3*, Gran Canaria, Parque Paraiseo II
7 dni, najem
Gran Canaria
3*, Gran Canaria, Cay beach bungalovs
7 dni, najem

Gran Canaria
3*, Gran Canaria, BLUE BAY APARTMAJI
7 dni, najem
Fuerteventura
4*, Fuerteventura, FUERTEVENTURA PLAYA
7 dni, all inclusive
Gran Canaria
Tenerifa
4*, Tenerifa, H10 COSTA ADEJE
7 dni, polpenzion
Gran Canaria
2*, Gran Canaria, IFA BUENOVENTURA
7 dni, polpenzion

Tenerife so del Kanarskih otokov,  tako da boste nad obiskom tega otoka zagotovo navdušeni. Pripravili smo najugodnejše ponudbe počitnic v hotelih in apartmajih na Tenerifu in Gran Canariji. Preverite našo najcenejšo first minute ponudbo in last minute ponudbo z odhodi s slovenskih in bližnjih letališč za Tenerife,  Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote. Predlagamo vam odhod z Benetk, Gradca, Dunaja, Münchna ali Milana. Prepričani smo, da boste z nami preživeli čudovite počitnice na Tenerifu. 

 

Nasveti za čim lepše počitnice na Tenerifu:

1. Primeren čas za obisk Tenerifa je celo leto, saj so temperature vse mesece med 20 in 28 stopinjami Celzija. Tenerife vas bo očaral s svojo raznolikostjo, rastjem in prijaznostjo domačinov. Kanarski otoki so pod jurisdikcijo Španije in s tem del Evropske unije, tako da tja lahko potujete z veljavno osebno izkaznico.

2. Predlagamo, da si rent-a-car rezervirate pred prihodom na destinacijo, ga prevzamete na letališču Tenerife jug in ga ravno tako vrnete na letališču, saj je to najugodneje. Od letališča do kraja Golf de Sura je 5 km, do Playa de las Americas, Costa Adeje ali Los Cristianos pa dobrih 20 km, zato se boste brez težav znašli. Do Puerto de la Cruza je približno 110 km.

3. Najugodnejši in najbolj zanesljiv rent-a-car ponudnik je Autoreisen (http://www.autoreisen.es/ingles/tenerife_car_hire.php). Za plačilo rent-a-carja morate pri sebi obvezno imeti kreditno kartico in vozniško dovoljenje (zadostuje slovensko vozniško dovoljenje). Cena za najem avta (npr. Citroen Picasso) je približno 100 eur, dodatnih zavarovanj in stroškov ni. 

4. Priporočamo vam obisk tematskega parka Loro Parkque (http://www.loroparque.com/index.php/en/). To ni tipičen živalski vrt, ampak si po urah sledijo različne predstave ork, morskih levov, delfinov ... Z juga otoka do Loro Parka je dobro uro vožnje po avtocesti.

 5. Ob obisku severa otoka vam priporočamo, da v Puerto de la Cruzu obiščete botanični vrt (http://www.botanicalgardenphotography.com/tenerife-botanic-garden.htm).

6. Ena izmed najbolj priljubljenih turističnih točk je vulkan Pico del Teide (https://www.volcanoteide.com/en/national_park), ki se nahaja v narodnem parku Teide.  Dostop do vulkana je po novi in široki cesti, ob kateri je veliko postajališč, kjer lahko naredite številne dih jemajoče fotografije. Z avtom se povzpnete do 2.300 m.n.v., kjer je veliko možnosti za sprehode in občudovanje narave. Dostop do 200 m pod vrh vulkana je mogoč samo z gondolo, če pa se želite povzpeti čisto do vulkanskega kraterja, boste potrebovali posebno dovoljenje narodnega parka, za katerega lahko zaprosite preko njihove spletne strani do najkasneje približno 2 meseca pred odhodom  (https://www.reservasparquesnacionales.es/real/ParquesNac/usu/html/inicio-reserva-oapn.aspx?cen=2&act=%201).

7. Na poti imejte vedno pri sebi tudi jakno, saj se vreme lahko zelo hitro spremeni. Če bo npr. na jugu pri hotelu 27 stopinj Celzija, je lahko na severu vreme čisto drugačno s samo 10 stopinjami Celzija. 

 8. Sprehajanje po mestih je varno, za turiste je lepo poskrbljeno, ravno tako je urejena tudi sama okolica.

 9. V mestu Costa Adeje je vodni Siam park (http://www.siampark.net/index.php/en/), ki je zelo primeren za družinski obisk.

 

Nasveti za čim lepše počitnice na Gran Canariji: 

1. Gran Canaria je zelo lep in urejen otok s čudovitimi peščenimi sipinami na jugu, ki so obenem tudi plaža: http://www.gran-canaria.traveltopper.eu/en/strand-van-maspalomas/ in lepimi in urejenimi vasicami v notranjosti otoka. Potujete lahko z osebno izkaznico. Let traja običajno 5 ur. 

2. Predlagamo, da si rent-a-car rezervirate pred prihodom na destinacijo, ga prevzamete na letališču in ga ravno tako vrnete na letališču, saj je to najugodneje. Od letališča do krajev kjer se nahaja večina hotel: Playe del ingles, Maspalomas, Meloneras, Puerto Rico in Puerto de Mogan je cca 30 km vožnje po avtocesti,  zato se boste brez težav znašli. Najugodnejši in najbolj zanesljiva rent-a-car ponudnika: 
- Autoreisen (http://www.autoreisen.es/ingles/tenerife_car_hire.php 
- Cicar: https://www.cicar.com/EN 
Za plačilo rent-a-carja morate pri sebi obvezno imeti kreditno kartico in vozniško dovoljenje (zadostuje slovensko vozniško dovoljenje). Cena za najem avta (npr. Citroen Picasso) je približno 100 eur, dodatnih zavarovanj ni.  

3. Priporočamo ogled vasic: 
Tejeda: http://www.gran-canaria.traveltopper.eu/en/tejeda-gran-canaria/
Teror: http://www.gran-canaria.traveltopper.eu/en/teror/
Perto de Mogan: http://www.gran-canaria.traveltopper.eu/en/puerto-de-mogan/

4. Družinam predlagamo ogled tematskih parkov: 
- živalski park Palmitos Park: https://www.palmitospark.es/en/
- akvarij Poema del Mar v Las Palmasu : http://www.poema-del-mar.com/index.php/en/
- vodni park Maspalomas: https://www.aqualand.es/maspalomas/en/

 

© ors